Gdańsk : Widok na Żuraw / Foto mgr Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia widok ogólny na Żuraw Gdański i Rybackie Pobrzeże, ujęcie od strony ulicy Wartkiej, 1992 rok.