Gdańsk : Widok na Żuraw - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk : Foto mgr Karol Nowaliński ul. Mickiewicza, 1992)
Przedstawia widok ogólny na Żuraw Gdański i Rybackie Pobrzeże, ujęcie od strony ulicy Wartkiej, 1992 rok.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Żuraw Wielki (Gdańsk, Polska ; brama) -- fotografie; Ulica Rybackie Pobrzeże (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk