E. L. JHA [Jan Hasso Agopsowicz] / J. Drużycki. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) (1974)
W rollwerkowym obramowaniu owal z monogramem: JHA, u dołu litery E - L. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.