Cezar i Rozalia - Socha, Romuald (1943- ).; Centrala Rozpowszechniania Filmów ([Warszawa] : CRF, 1975)
Na plakacie rysunek - na zielonym tle czarno-biała kostka do gry z różową różą.
Sygnatura artysty z lewej strony u dołu: Socha.
Data wydania plakatu za: http://cinemaposter.com/SOCHcezarozalia.html.
Na plakacie dodatkowe informacje: film francuski; [wykonawcy] Yves Montand, Romy Schneider, Sami Frey; reżyseria: Claude Sautet; produkcja: Fildebroc - UPF (Paryż) - Mega (Rzym) - Paramount-Orion (Monachium).
Keywords: Druki ulotne -- 1945-1990.