[Afisz. Incipit] W ramach Dni oświaty, książki i prasy 14-18 maja 1952 r. redakcja Dziennika Bałtyckiego oraganizuje żywą gazetę ... ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o organizacji żywej gazety przez redakcję Dziennika Bałtyckiego, maj 1952 roku.