Danzig Post in der Langgasse. - Verlag W. F. Burau (Gdańsk).; M. Glückstadt & Münden (Hamburg). (Danzig : Verlag F. W. Burau, 1896)
Przedstawia ul. Długą w Gdańsku, ujęcie od strony Ratusza w kierunku Gmachu Poczty. Na perwszym planie parada wojskowa, ok. 1900 r.
Data wg działalności druk.
Fot. Gd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Poczta (budynki) -- Polska -- Gdańsk -- karty pocztowe; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- karty pocztowe