Pomorskie w Unii Departament Programów Regionalnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego. (Departament Programów Regionalnych Urzędu Marszałkowskiego Województwa Pomorskiego, 2006)
Prezentacja projektów infrastrukturalnych województwa pomorskiego współfinansowanych ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego.