[Ekslibris] Anna Heinz / G. Broel. - Broel, Georg (1884-1940) ([wydawca nieznany], 1910)
Para siedząca pod dwoma kwitnącymi kasztanowcami splecionymi ze soba koronami, u dołu naps: Anna Heinz, pod wyobrażeniem nazwisko artysty i data.