[Ekslibris] Anna Heinz - Broel, Georg (1884-1940).; Heinz, Anna. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1910)
Para siedząca pod dwoma kwitnącymi kasztanowcami splecionymi ze soba koronami, u dołu naps: Anna Heinz, pod wyobrażeniem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.