Westfälische Pforte. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1838)
Przedstawia widok w okolicach Porta Westfalica.
Pod polem kompozycji tytuł, oraz po prawej: B.I., a po lewej: I 7. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 1 (1838), Lief. 7.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
bibliotekacyfrowa.pl 20.05.2025
Keywords: Pejzaż (sztuki plastyczne); Porta Westfalica (Niemcy); Grafika niemiecka; Litografia