Okręgowy Zarząd Kin w Gdyni zaprasza na zabawę taneczną. - Okręgowy Zarząd Kin (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce 11.10.1947 r. w kinie Warszawa.
Keywords: Kina -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne