Danzig Müllergewerkshaus, Grosse Mühle, St. Katharinenkirche. - Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia Dom Cechu Młynarzy, widok z ul. Wielkie Młyny (niem. An der Grossen Mühle), ok. 1900 r.
Data wg działalności wyd. i przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Wielki Młyn (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe