Powołanie ludzkiej osoby i jej droga do świętości / Antonio Maria Sicari ; tł. Grzegorz Ostrowski. - Sicari, Antonio Maria (1943- )
1. Dar świętości. 2. Obowiązek świętości. 3. Obowiązek świętości wiernych świeckich.