[Afisz. Incipit:] Wieczór baletowy : "Pory roku" A. Głazunow - "Piotruś i wilk" S. Prokofiew - "Wesele w Ojcowie" K. Kurpiński / Państwowa Filharmonia Bałtycka Studio Operowe. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o spektaklu 1.06.1952 r. Choreografia: Janina Jarzynówna, kierownictwo muzyczne: Zdzisław Bytnar.