Baemelium quem civis amat quem aetate priorem ... / [François-Bernard] Lépicié. - Lépicié, François-Bernard (1698-1755) (1739)
Przedstawia portret stojący w ujęciu 3/4 Gabriel von Boemeln (1658-1740), burmistrza Gdańska.