Gdynia Ulica Władysława IV - Murman, Marian (1922-2008). ([Warszawa] : Biuro Wydawnicze "Ruch", 1960)
Przedstawia ulicę Władysława IV w Gdyni, ok. 1965 r.
Data wg przedstawienia i stempla pocztowego na awersie. Miejsce wyd. wg wydawcy.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdynia; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- karty pocztowe