[Afisz. Incipit] Rezolucja wyborców zamieszkujących na Obwodzie Nr 17 we Wrzesczu. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy z okresu wyborów do Sejmu w styczniu 1947 r. zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny.