[Afisz. Incipit] Koło Miejskie Z.M.W. "Wici" w Tczewie zawiadamia swoich członków i sympatyków ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zebraniu 1.09.1947 r. w lokalu przy pl. św. Grzegorza.