Ex Libris Vagn Clemmensen 1970-1971 / Kisa. - Kisarauskas, Vincas (1934-1988) (1970)
Przedstawia budynki, z prawej strony napis: Ex Libris Vagn Clemmensen 1970-1971. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.