[Stan wojenny 1982] [Barykada na Targu Węglowym] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia barykadę z ławek ustawioną na Targu Węglowym przy skrzyżowaniu z Targiem Drzewnym, za barykadą oddziały milicyjne, 3 maja 1982 r.