Sopot wznoszone budynki przy ulicy Reja i Kochanowskiego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia blok mieszkalny budowany na ul. Reja w Sopocie, 1979 r.