Ex + Libris A. Doležal Ant. Doležal. - Doležal, Antonín (1900-1968) (1926)
W podwójnej ramce tarcza z monogramem A. D. oparta o złamane drzewo, obok narzędzia grafika, u dołu w ramce napis: Ex + Libris A. Doležal. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.