Fiodor Dostojewski - Biesy - Dobrowolski, Tomasz (fotografia).; Treppa, Zbigniew (1960- ).; Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1992)
Plakat przedstawienia z 1992 r. Na plakacie sześcian z twarzą mężczyzny.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); 1901-2000; 1989-2000; Plakaty -- 1990-.; Plakat teatralny