Zoppot Evangelisches Gemeindehaus Photogr. J. Faltin, Zoppot. - Faltin, John (1846-1918) (Verlag : Clara Bernthal, 1904)
Przedstawia Dom Opieki Gminy Ewangelickiej przy ul. Marii Curie-Skłodowskiej 10-15 (Liusenstr.), ok. 1904 r.