Bei Einweihung der Loge Eugenia, : in Danzig, am 25. August 1842. ([Gdańsk : s.n., 1842)
Druk z tekstem pieśni masonów gdańskich loży Eugenia.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN i treści.
Keywords: Loge Eugenia zum gekrönten Löwen (Gdańsk).; Masoni -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Pieśni niemieckie -- 19 w. -- teksty