Emil Berenz - Becker & Haag(Berlin). (Berlin, 1893)
Przedstawia portret w popiersiu Emila Berenza gdańskiego rajcy.
U dołu pod kompozycją podpis: Emil Berenz oraz sygnatura autora: Otto Becker & Haag Berlin.
Data powstania na podstawie działalności autora i biografii portretowanego.