[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie § 14 rozporządzenia Ministrów: Ziem Odzyskanych, Administracji Publicznej ... / Starosta Powiatowy Gdański w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o powstaniu Komisji Osadnictwa Rolnego w Gdańsku.