[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie § 14 rozporządzenia Ministrów: Ziem Odzyskanych, Administracji Publicznej ... - Powiat Gdański (Polska ; 1945-1950). Starostwo Powiatowe (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o powstaniu Komisji Osadnictwa Rolnego w Gdańsku.
Pod tekstem: Starosta Powiatowy Gdański Mgr M. Klenowicz. Gdańsk, dnia 5 lutego 1947 roku.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła