[Afisz. Incipit] Do obywateli pow. malborskiego w dniu 7 października ... Dzień milicjanta ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach dnia milicjanta, 1948 rok.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.