Wojewódzki Przegląd Orkiestr Dętych OSP wojew. Gdańskiego / Zarząd Wojewódzki Związku Ochotniczych Straży Pożarnych w Gdańsku, [et al.]. ([s.n.], 1976)
Afisz z inf. o imprezie, która miała miejsce w Domu Kultury w Wejherowie 3.10.1976 r.