Kilka dobrych pytań / Wojciech Browarny. - Browarny, Wojciech (1970- ).
Recenzja książki: Opowieści dla dorosłych i opowiastki dla niedorosłych : krytyczny przegląd dorobku nowej prozy polskiej / Mieczysław Orski. Wrocław 2010.