[Afisz. Incipit] Od 31 marca ogólnopolski strajk powszechny ... ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1981)
Afisz z informacją o strajku.
Keywords: Opór wobec władzy -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.; Druki ulotne