Grudzień 1970 to nie na darmo : Grudzień'70 w Gdańsku i Gdyni / autor prezentacji Andrzej Stiasny ; wstęp Wiesława Kwiatkowska. - Stiasny, Andrzej ("Bernardinum", 2006)
Prezentacja jest uzupełnieniem materiału zamieszczonego w książce. Opowieść multimedialna o tym, co się działo na ulicach Gdańska i Gdyni w ciągu kilku dni grudnia 1970. Zawiera archiwalne nagrania dźwiękowe, dokumenty tekstowe, filmiki i zdjęcia.