[Afisz. Incipit] Do społeczeństwa lęborskiego. Dnia 10 marca 1950 r. przypada 5 rocznica wyzwolenia ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o obchodach 5 rocznicy wyzwolenia Lęborka, 9-10.03.1950 r.