[Afisz. Incipit] Zarząd Powiatowy Związku Samopomocy Chłopskiej w Tczewie organizuje z okazji 2-giej rocznicy wydania dekretu przez PKWN o reformie rolnej ... akademię ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii 8.09.1946 r. w sali kina Wisła.