[Afisz. Incipit] Zarząd Powiatowy Związku Samopomocy Chłopskiej w Tczewie organizuje z okazji 2-giej rocznicy wydania dekretu przez PKWN o reformie rolnej ... akademię ... (Tczew : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o akademii 8.09.1946 r. w sali kina Wisła.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.