Lektura doświadczenia wewnętrznego - Poprawa, Adam (1959- ).; Sobolewska, Anna (1947- ). (1994)
Recenzja książki: Mistyka dnia powszedniego / Anna Sobolewska. Warszawa, 1992.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.