[Afisz. Incipit] Spoleczno-Obywatelska Liga Kobiet w Malborku ul. Konopnickiej 1 urządza 6-cio tygodniowy 1-szy Kurs Kroju i Szycia ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o terminie rozpoczęcia kursu 1.08.1946 r.