Ex Libris Gianni Mantero / [Italo Zetti]. - Zetti, Italo (1913-1978) (1937)
Przedstawia drogę, po której idzie święta niewiasta z koszem w ręku ku czekającej na nią kobiecie, w tle wzgórza i kościół. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.