[Afisz. Incipit] Zarządzenie w sprawie urzędowego uznawania ogierów / Stanisław Marczewski. - Marczewski, Stanisław (1910-1995) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujacy o przeglądzie ogierów na terenie województwa gdańskiego, 1950 rok.