Modele kontaktu lekarza z pacjentem - Kuczyńska, Alicja (1952- ). (2001)
Modele Szasza i Hollendera; typy relacji lekarz - pacjent; stałość versus zmienność stylu pracy lekarza.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 276.