Ex libris Hanki Hannowej - Hiszpańska-Neumann, Maria (1917-1980).; Hannowa, Anna. ([S. l., 1955)
Na tle okna przy stoliku na którym stoi wazon z kwiatami siedzi dziewczyna w krynolinie. Napis u góry: Ex libris, u dołu: Hanki Hannowej.
Na odwrocie nazwisko aut., data wg działalności aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.