Danzig Alter Mühlenhof - Göbel, Fritz (18..-19..). ([Gdańsk], 1931)
Przedstawia widok na fragment Domu Młynarza w Gdańsku.
Pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według tematu i działalności autora.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- zabytki