[Afisz teatralny. Incipit] Danziger Theater Drittes Abonnement No 54 : Heute Montag, den 14. Dezember 1829 : Rochus Pumpernickel : Komische Oper in 3 Aufzügen von Stegmayer. ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1829)
Afisz przedstawienia "Rochus Pumpernickel. Komische Oper in 3 Aufzügen" Matthäusa Stegmayera.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce wydania na podstawie treści afisza i katalogu historycznego PAN Biblioteki Gdańskiej.
Keywords: Stegmayer, Matthäus -- (1771-1820). -- plakaty; Stadttheater (Gdańsk) -- 19 w. -- druki ulotne; Afisze -- Polska -- Gdańsk -- 19 w; Teatry -- Polska -- Gdańsk -- 19 w. -- druki ulotne