[Zaproszenie. Incipit] Am Sonnabend, dem 19. Oktober 1929, ... findet in den oberen Sälen des Friedrich-Wilhelm-Schützenhauses zu Danzig ... eine Gründungsgedenkfeier statt. (Danzig : [wydawca nieznany], 1929)
Zaproszenie na uroczystość Lehrerverein der Freien Stadt Danzig.
Keywords: Nauczyciele -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie