[Sierpień 80'] : [w trakcie strajku] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia śpiacego na krzesłach stoczniowca, podczas strajku w Stoczni Gdańskiej,1980 rok.