Baśki / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia manekin krawiecki, u dołu napis: Baśki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.