[Afisz. Incipit] Liga Przyjaciół Żołnierza Z.P. w Malborku zaprasza społeczeństwo na uroczyste powitanie powracających z obozów letnich jednostek W.P. ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz z programem uroczystości. 2.10.1955.