Kot - Goryńska, Wiktoria (1902-1945). ([Warszawa], 1935)
Przedstawia idącego kota z uniesionym ogonem.
Miejsce powstania według działalności autorki.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Kot -- w sztuce