[Gdańsk, okolice Dworca Głównego] Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1988)
Przedstawia ul. Podwale Przedgrodzkie, przed Dworcem Głównym PKP w Gdańsku. Widok z wieży dworca w kierunku stoczni, 1988 r.